• Våren

  På våren är det äntligen dags! Med skräck blandad förtjusning är det tid för att se hur Dahliorna klarat sin vintervila. I mitten på maj sätter jag ut mina dahlior direkt ut i landen. Ja det är ett grävande vill jag medge men jag behöver inte gå till gymet de dagarna i alla fall! Läs här hur du planterar dina dahlior!

 • Sommaren

  Det är nu vi ska få njuta av av allt slit vi lagt ner, och vi ska vattna, vi plockar underbara buketter, och vi ger näring, vi tar fler kort än den värsta paparatsien!, och vi jagar ohyra med mord i våra blickar.

 • Hösten

  Nu är tiden här för att plocka in de sista blommorna, det är även nu vi springer runt med fiberdukar, kuddar och täcken för att våra älsklingar inte skall nypas av frosten, Men! när frosten trots allt vårt motstånd nypit dem är det dags för att gräva, och gräva, och i mitt fall... gräva lite till. För att bädda in dem frostfritt och tryggt över vintern. Läs om hur du vinterförvarar dina knölar här!

 • Vintern

  Nu har vi redan glömt.. vi har glömt hur jobbigt det var att gräva! Så nu sitter vi här, med en kopp rykande varmt och en filt över axlarna. Nu smids planerna för kommande säsong med dahlior och odling. Vi letar och väljer (ja de som nu kan välja förstås) vi andra går fullständigt bananas bland knölar, lökar o fröer! Men va roligt det är!