1 av 3

Nu planerar vi för 2024!

Vårt första år med vår Visningsträdgård i Od har varit överlag helt fantastisk!

Vårt mål med trädgården var att få sprida glädje, inspiration och lugn, att i de här oroliga tiderna få komma till en plats där man för stunden kunde få glömma alla tråkigheter och bara få vara en stund. Ja.. de två första punkterna gick vägen men lugna va de flesta av er inte =D Så det får vi jobba på tills nästa år, men på ett väldigt positivt sätt ändå! =)

Vår närmsta granne är Bokcafeet Crea Diem där ni kan avnjuta en underbar lunch eller en sån där riktig gofika!

Visningsträdgården 2023

Det finns en plats mitt i vår lilla by Od som är så vacker. En plats för återhämtning och fest på en och samma gång. De röda små stugorna ligger under de stora bokträden i gläntan. Här gifte jag mig för många år sedan och vi rider dit väldigt ofta och fikar, jag och barnen.

Där fanns också en liten fårhage, mittemellan Crea diem´ s ljuvliga bokcafé och prästgården. En av alla de dagarna när jag red förbi på min älskade Svalur som kom idé nedslaget!!!

HÄR ÄR DET JU! Vår plats för vår nya Visningsträdgård!

Jag tror inte ens jag hade hunnit hem innan bollen var i rullning och i april började vi vår arbete med att skapa vår Dahlia trädgård.

Mååånga timmar lades ner och en jäkla massa sten släpades men så i Juli började de första Dahliorna att blomma! Och som det blommande!

Den enorma tacksamhet och glädje vi fick känna över hur uppskattad trädgården var, hur många ni var som kom och besökte oss!

Blommade gjorde Dahliorna långt in på sensommaren och vi kunde få njuta av alla 1000tals Dahlior, Liljor och sommarblommor!

I oktober var vi ett härligt gäng som hjälptes åt att gräva upp alla knölarna som nu i skrivande stund slumrar och hämtar kraft för att åter få pryda denna fantastiska plats under 2024! Givetvis med många nya Dahlia kompisar!
VÄLKOMNA!

Vår visningsträdgård delfinansieras av bland annat Leader Sjuhärad